Om mig


Foto 1 och 3: Linda Lundqvist
Foto 2: Johanna Hallin


Om mig:

Hejsan och välkommen till min blogg. För dig som är ny läsare kanske det kan vara lite trevligt att veta vem jag är och varför du i hela välden skulle läsa just min blogg. Jag vet iofs inte vad jag ska svara där. Men kanske är det för att du gillar konst, fantasi och vackra ting.
Jag heter Christine och bor i Göteborg. Där lever jag med min underbare sambo som jag omnämner som här i bloggen. På fritiden gör jag sådant som alla andra gör som att jobba, träffa vänner, se på film, läsa böcker, köpa saker jag inte behöver bara för att de är fina and so on.


Om min konst:

Sedan barnben har jag haft livlig fantasi och tecknat, skapat, skissat, illustrerat och pysslat. Det låter kanske konstigt men för mig är det meningen med livet. Kreativitetens flöde i mig är lika viktigt som blod i människans vener. Som du märker har jag även en filosofisk sida:)

De är först på senare dagar som jag lyckats kanalisera min kreativitet till att bli något färdigt. Som yngre var det mest skisser och jibberish. Men efter år av utbildning och ja en gnutta talang så har jag hittat min stil. Om man nu någonsin gör det.

Inspiration: Jag söker inspiration vart som helst, i tidningar, på internet, bloggar, böcker, ute på stan osv. För det är det som är det fina men inspiration att den kommer när man minst anar det. Om ni vill ha ett mer konkret svar så kan jag säga att fashiongonerogue.com är en fin, fin inspirationskälla när jag letar referenser för modeinfluerade illustrationer.

Du kanske även gillar detta:

Related Posts with Thumbnails