tisdag 19 maj 2009

Time for Thai

Thaimat. Är fortfarande trött på det efter mina 2,5 månader i Thailand tidigare i år, men har vart sugen på det ett tag nu och jag bestämde mig för att göra honom glad: )
Det är superenkelt och supergott, man kan blanda ner nästan vad som helst i denna maträtt.


Detta behövs:
ca 4 portioner

1 vitlöksklyfta
300 gram kycklingfiléer
50 gram cashewnötter
1 st gul lök hackad
200ml (1 burk) Hoi sin sauce
8 msk oystersås
7-8 st skivade champinjoner
2-4 st morötter
1/2 påse wookgrönsaker (jag använde "Bali" från Felix)
0,5 tsk fisksås


Gör såhär:
Fräs vitlöken i olja, lägg sedan i kycklingen och stek på hög värme i ca 3-4 minuter.
Tillsätt påsen med grönsakerna, svampen och morötterna i woken/stekpannan och fräs dem tillsammans med kycklingen.
Tillsätt oystersås, Hoi sin sauce och fisksåsen. Låt puttra tills vätskan nästan dunstat av och woken sugit åt sig mer av såserna.
Garnera med cashewnötterna. Servera med jasminris.



Klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Illustration och design
- Jag använder Illustrator CS4, Photoshop CS4 och Promarkers.
- Som redskap använder jag en wacom intous 3.
- Det finns möjlighet för beställningsjobb, skicka bara iväg ett mail till pinkshimmeringprincess@hotmail.com

Foto
- Alla foton som jag fotograferat är tagna med min Nikon D40x med Kitobjektiv Nicon DX 18-55 mm,f/3 5-5,6
- Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4

Allmänt
- Kommentarer som handlar om att lägga till varandra på Bloglovin kommer inte att publiceras
- Kommentarer som gör reklam för något publiceras inte.
- Stötande kommentarer kommer att raderas.
- Ingen av bilderna jag tecknat/fotat får kopieras/tas eller på något sätt användas utan mitt tillstånd.

Du kanske även gillar detta:

Related Posts with Thumbnails