Det är superenkelt och supergott, man kan blanda ner nästan vad som helst i denna maträtt.
Detta behövs:
ca 4 portioner
1 vitlöksklyfta
300 gram kycklingfiléer
50 gram cashewnötter
1 st gul lök hackad
200ml (1 burk) Hoi sin sauce
8 msk oystersås
7-8 st skivade champinjoner
2-4 st morötter
1/2 påse wookgrönsaker (jag använde "Bali" från Felix)
0,5 tsk fisksås
ca 4 portioner
1 vitlöksklyfta
300 gram kycklingfiléer
50 gram cashewnötter
1 st gul lök hackad
200ml (1 burk) Hoi sin sauce
8 msk oystersås
7-8 st skivade champinjoner
2-4 st morötter
1/2 påse wookgrönsaker (jag använde "Bali" från Felix)
0,5 tsk fisksås
Gör såhär:
♥ Fräs vitlöken i olja, lägg sedan i kycklingen och stek på hög värme i ca 3-4 minuter.
♥ Tillsätt påsen med grönsakerna, svampen och morötterna i woken/stekpannan och fräs dem tillsammans med kycklingen.
♥ Tillsätt oystersås, Hoi sin sauce och fisksåsen. Låt puttra tills vätskan nästan dunstat av och woken sugit åt sig mer av såserna.
♥ Garnera med cashewnötterna. Servera med jasminris.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Illustration och design
- Jag använder Illustrator CS4, Photoshop CS4 och Promarkers.
- Som redskap använder jag en wacom intous 3.
- Det finns möjlighet för beställningsjobb, skicka bara iväg ett mail till pinkshimmeringprincess@hotmail.com
Foto
- Alla foton som jag fotograferat är tagna med min Nikon D40x med Kitobjektiv Nicon DX 18-55 mm,f/3 5-5,6
- Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4
Allmänt
- Kommentarer som handlar om att lägga till varandra på Bloglovin kommer inte att publiceras
- Kommentarer som gör reklam för något publiceras inte.
- Stötande kommentarer kommer att raderas.
- Ingen av bilderna jag tecknat/fotat får kopieras/tas eller på något sätt användas utan mitt tillstånd.