söndag 2 oktober 2011

10 kommentarer:

 1. Nää precis 6 cm är ingenting så det hade man ju kunnat använda till vardags. Haha ångrar att jag köpte de andra nu. Känns inte som att jag kommer att använda dem. Ska du slå till på något?

  SvaraRadera
 2. Självklart är jag sugen på dem! :P Eftersom jag kan använda dem till vardags. Samtidigt är de ganska lika de andra jag köpte.

  SvaraRadera
 3. Svart i så fall vita skulle bli så smutsiga, har bara ingen aning om vilken storlek jag skulle ha i så fall. Mätte foten och hamnade på 35 :O Haha väldigt orealistiskt. Men jag velar mellan 38 och 39. Frågan är om jag får plats på bredden i en 38...

  SvaraRadera
 4. Jag vet men samtidigt kan 38 också vara lite större :P Har ju normalt 37-38. Men mest 38. De jag köpt i liknande modell är 39 och i dem har jag nästan två cm kvar i hälen. Så himla svårt. För om jag skaffar 38 och så är de för små så blir det ju skittrist :P Men samtidigt känns det som att det borde vara 38 jag skulle beställa. Haha gud vad jag velar.
  Var det inte om man beställde i helgen så fick man 50 kr rabatt också?

  SvaraRadera
 5. Jo känns så jobbigt att skicka tillbaka. Men jag tror jag satsar på 38 i alla fall. :) Såg att man kunde byta utan att behöva betala ny fraktavgift. Endast betala returen.
  Men om jag har förstått det rätt ska det finnas en kommentarsruta när man beställer. Inte där man fyller i rabattkod utan en kommentarsruta bara. Finns det det? Där ska man tydligen skriva facebook och sen går de manuellt in och ändrar beställningen så att man får 50 kr rabatt.

  SvaraRadera
 6. Du kan få göra det om du vill. Så kan jag kanske komma förbi dig någon dag med pengar och prova. Så 38 i svart då ;) Hoppas hoppas de passar! :D

  SvaraRadera
 7. Mailade och frågade melba om den där rabatten. Tydligen ska man nog skriva facebook i kommentarsfältet på facebook för att få rabatten. Och det måste man göra innan man gör beställningen. För jag tror inte det finns något kommentarsfält på melbas hemsida.

  SvaraRadera
 8. Haha självklart ska du se det så! :D

  SvaraRadera
 9. Jag har en tävling där du kan vinna ett presentkort hos Lovefilm. Gratis filmer och spel både hem i brevlådan och via datorn!

  http://www.saramn.com/2011/10/05/tavling-lovefilm/

  SvaraRadera

Illustration och design
- Jag använder Illustrator CS4, Photoshop CS4 och Promarkers.
- Som redskap använder jag en wacom intous 3.
- Det finns möjlighet för beställningsjobb, skicka bara iväg ett mail till pinkshimmeringprincess@hotmail.com

Foto
- Alla foton som jag fotograferat är tagna med min Nikon D40x med Kitobjektiv Nicon DX 18-55 mm,f/3 5-5,6
- Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4

Allmänt
- Kommentarer som handlar om att lägga till varandra på Bloglovin kommer inte att publiceras
- Kommentarer som gör reklam för något publiceras inte.
- Stötande kommentarer kommer att raderas.
- Ingen av bilderna jag tecknat/fotat får kopieras/tas eller på något sätt användas utan mitt tillstånd.

Du kanske även gillar detta:

Related Posts with Thumbnails