lördag 21 augusti 2010

Jag vet att ni undrar vart jag köpt min tröja (Dagens outfit 22 Augusti 2010)

Det var 100 år sen jag hade en dagens outfit. Förmodligen för att alla mina (5 läsare) är totalt ointresserade av vad jag har på mig, när jag har på mig det och hur jag har på mig det. Är det inte så? Men nu är det så att jag gillade min outfit idag (speciellt mina leopardheels) så jag tänker visa er den iaf:P And it may come in handy när jag har noll idéer på vad jag ska ha på mig en stressig dag i framtiden. Då är det faktiskt riktigt bra med en "dagens outfit"- arkiv som man kan kika i. Så ni kanske kommer att få stå ut med fler "dagens" i framtiden då mitt arkiv för 2010 är rätt klent.Jeansjacka, gina tricot

Sjal, cubus

Tröja, bikbok

Leggings, primark

Smycken, glitter

Väska, glitter

Skor, Nelly.comJag, mamma, och hans föräldrar var och åt på Temple pub idag och åt gott. Sen gick vi ner till hamnen och åkte göteborgs hjulet. Det var väl sådär halvspännande. Men väl värt när man åker några stycken. Dock dog min kamera innan så det blev inga bilder från åkturen.

Nu vi ha filmkväll med filmen Ratatouille (sötaste pixarfilmen). Sen blir det thrillern Flightplan med Judie Foster. Imorgon åker min fina mamma hem så vi har bullat upp med champagne, vindruvor, mörk choklad och annat gott för att vinka av henne. Det är vår 3:e och sista gäst för sommaren och det kommer nog kännas lite tomt nu när det blir tyst och vanligt igen. Dock kommer jag ha en massa tid för "viktiga" saker nu.

Hoppas ni har en fin Lördag kära läsare:)

2 kommentarer:

  1. Svar: Om det är den som jag tror att du menar så ska jag säga att den inte alls blev särskilt bra när man kollar i stort format. Däremot är det en bild som togs typ två sekunder innan eller nåt som är samma pose och så som blev bra. :) Den kan du få!

    Men jag tänkte göra såhär. Tror det finns såna där sidor där man kan lägga upp bilder och sedan kan du gå in där och välja om det är nån du vill ha. Men jag håller på att gå igenom alla bilder och ta bort suddiga. Så det kanske kommer upp idag. Hur tycker du det låter?

    SvaraRadera
  2. Svar: Det ska jag göra. :) Gillar din outfit förresten :)

    SvaraRadera

Illustration och design
- Jag använder Illustrator CS4, Photoshop CS4 och Promarkers.
- Som redskap använder jag en wacom intous 3.
- Det finns möjlighet för beställningsjobb, skicka bara iväg ett mail till pinkshimmeringprincess@hotmail.com

Foto
- Alla foton som jag fotograferat är tagna med min Nikon D40x med Kitobjektiv Nicon DX 18-55 mm,f/3 5-5,6
- Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4

Allmänt
- Kommentarer som handlar om att lägga till varandra på Bloglovin kommer inte att publiceras
- Kommentarer som gör reklam för något publiceras inte.
- Stötande kommentarer kommer att raderas.
- Ingen av bilderna jag tecknat/fotat får kopieras/tas eller på något sätt användas utan mitt tillstånd.

Du kanske även gillar detta:

Related Posts with Thumbnails