måndag 23 augusti 2010

Pretty in Purple

Idag har jag bara tagit det lugnt Efter 3 veckors "hitta på saker non-stop" blandat med jobb kände jag för en dag av lugn och ro. Jag har läst lite i solen på balkongen (världens sämsta bok), gått en en promenad, tvättat och städat lite här hemma samt nätshoppat på h&ms inredningsavdelning. Både rea och nytt.


Jag har snöat in lite på lila för tillfället. Jag tycker att det är en härlig höstfärg. Prickar gör mig glad, duktiga illustratören Cassandra Rodins motiv är fantastiskt och spetslakanen är ju bara för fina. Vi får se vad tycker om allt detta lila och spetsiga, och rosettiga: ) Höst och vår känns som en nystart tycker jag. Då är det dags för storstädning av hemmet, rensa bort och byta ut. In med nya färger, nytt liv, nya intryck. I våras valde jag och turkost som sommarens inredningsfärg och nu till hösten blir det lila (jag tror mest att jag står för det valet) Det är en härlig färg med allt mörk trä vi har i vårt vardagsrum. Får man inte väja in rosa/rött som accentfärg så kan man kompromissa sig fram till lila som ju faktiskt är en blandning av rött och blått. Alla nöjda? Jag hoppas vi hittar en ny matta till vardagsrummet. Visst ser det lite tomt ut utan en?

Vi håller just nu på att försöka sälja vår skinnsoffa för att köpa en svart soffa med divan från Chili om allt går som planerat. Jag vet inte vad ni tycker men en svart skinnsoffa känns lite ungkarl enligt mig. Om ni är ni intresserade av en svart skinnsoffgrupp kan ni alltid kika in på Blocket.
Sedan måste jag börja fundera på vad som ska upp på väggarna. Tavlorna vi har nu är mina alster men jag vill nog ha något mer stilrent i höst. Något i svartvitt kanske?

Håller ni också på att inreda för hösten?

(bild: h&ms pressarkiv samt jag)

2 kommentarer:

 1. haha tack :) Men jag fick hjälp av en kompis( http://baraemlan.se/), jag kan ju inte sånt där me html eller va det heter? haha

  SvaraRadera
 2. det lilavitprickiga fick jag hem förra veckan, hänger nu på tork..sååå fina!

  och jag håller alla tummar och tår jag har gumman för att du ska komma in på den där utbildningen du så gärna vill komma in på!
  Men även utan utbildning så är du svinduktig på att skapa, bara så du vet.
  puss

  SvaraRadera

Illustration och design
- Jag använder Illustrator CS4, Photoshop CS4 och Promarkers.
- Som redskap använder jag en wacom intous 3.
- Det finns möjlighet för beställningsjobb, skicka bara iväg ett mail till pinkshimmeringprincess@hotmail.com

Foto
- Alla foton som jag fotograferat är tagna med min Nikon D40x med Kitobjektiv Nicon DX 18-55 mm,f/3 5-5,6
- Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4

Allmänt
- Kommentarer som handlar om att lägga till varandra på Bloglovin kommer inte att publiceras
- Kommentarer som gör reklam för något publiceras inte.
- Stötande kommentarer kommer att raderas.
- Ingen av bilderna jag tecknat/fotat får kopieras/tas eller på något sätt användas utan mitt tillstånd.

Du kanske även gillar detta:

Related Posts with Thumbnails