tisdag 1 februari 2011

Lansering av Christinehallin.se

Igår lanserade jag min (betaversion av min) hemsida. Jag vet inte riktigt hur jag känner med designen men jag tror att just detta med att designa sin egen hemsida är det svåraste jag någonsin gjort designmässigt. Jag hade i uppgift innan terminsavslutet HT10 att göra en grafisk profil och körde som vanligt på i rosa toner. Jag vet inte riktigt vilket intryck det ger men jag hoppas att besökarna fokuserar på min portfolio vilken för mig är den väsentliga delen av hemsidan. För er som följer min blogg kommer ni att känna igen alla bilder eftersom jag visat dem här i bloggen. Men det känns fint att samla mina favoriter på en hemsida där de kommer till sin fulla rätt.Nu såhär i efterhand inser jag att rosa är en fin färg men att jag bör tona ner användningen av den lite. Men jag får se det från den ljusa sidan och hoppas på att den sticker ut lite från mängden. Jag har en idé till en ny design och när jag får lite tid över ska jag skapa och testa den i praktiken. En design som ska kännas lite mer lugn och stilren med fokus på mina illustrationer. För förpackningen är ju i detta fall allt.

Håll till godo! christinehallin.se

2 kommentarer:

 1. tja great minds think a like ju =)

  gillade verkligen din hemsida, den kändes välkomnande och professionell snygg lekfull och ändå organiserad och en perfekt balans av det rosa =)

  SvaraRadera
 2. jag kör nästan alltid färgläggning av handritade tecknade bilder i ps efter att jag vektoriserat o rensat upp dom i illustrator..det är tecknandet ifrån grunden jag aldrig tyckt ps varit bra..men tja tar man bara rätt penslar så =)

  ritplatta ska bli nästa steg..även om jag tycker jag lyckas hyfsat bra med musen, haha
  fast jäklar vad svårare det var med macmusen än med pcmusen..går ju använda den till mac med men ändå..man vill ju köra mac rakt igenom..hehe

  ja jag har gjort lite skisser på shoppen..det gjorde jag redan i höstas när jag började drömma lite och det ska ju gå i ungefär samma stuk som bloggen..det blir rosa vitt svart liksom =)

  SvaraRadera

Illustration och design
- Jag använder Illustrator CS4, Photoshop CS4 och Promarkers.
- Som redskap använder jag en wacom intous 3.
- Det finns möjlighet för beställningsjobb, skicka bara iväg ett mail till pinkshimmeringprincess@hotmail.com

Foto
- Alla foton som jag fotograferat är tagna med min Nikon D40x med Kitobjektiv Nicon DX 18-55 mm,f/3 5-5,6
- Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4

Allmänt
- Kommentarer som handlar om att lägga till varandra på Bloglovin kommer inte att publiceras
- Kommentarer som gör reklam för något publiceras inte.
- Stötande kommentarer kommer att raderas.
- Ingen av bilderna jag tecknat/fotat får kopieras/tas eller på något sätt användas utan mitt tillstånd.

Du kanske även gillar detta:

Related Posts with Thumbnails