onsdag 2 februari 2011

Vampyrfest den 29/1-2011

Min syster är vampyrbiten (i lördags vart hon det bokstavligen). Hon älskar allt som har med dem att göra. Kanske inte det brutala dödandet iofs, men mystiken runt dem. Hennes favoritserie är Vampire Diaries och hon har läst Twillight böckerna åtskilliga gånger. Så i lördags vart det fest med vampyr tema för att fira att Johanna fyllt 21 år (den 17 jan). Det var skitkul! Jag älskar maskerader! Jag funderar på att ha en själv när jag fyller år.

Johanna fixade tänder och vita linser till mig. Johanna körde svarta linser och Lina röda. Jag tycker mina var skitäckliga. Så vi vart systrarna Vampyr. Jag såg ut som Marilyn mansons okända barn med mina vita ögon. Jag orkade dock inte ha dem i hela kvällen då man ser aningen suddigt i linser samt att det var tillräckligt jobbigt att ha låånga lösögonfransar och huggtänder. Tänderna var riktigt smidiga faktiskt. De kan jag rekommendera om man ska på vampyrfest. Finns på Shock.

Jag kom på 2:a plats för bästa utklädnad. Men jag kan inte ta all credd för den då det var Johanna som sminkade och stylade mig. Lina kom 1:a och vann en flaska True blood. Men hon var grymt snygg också i sina röda ögon. Jag kan se henne som vampyr i familjen Volturi. Johannas outfit såg ut att höra hemma i True blood. Trots att hon inte är så förtjust i den serien. Själv såg jag ut som rekvisita i en Manson konsert. Haha!


Jag i full gång att bli vampyr samt Lina med sin flaska True Blood

Systrarna vampyr


Tuva såg god ut

Utan linser men fortfarande med en massa smink och tänder

Jag ska visa er senare vad jag gav Johanna i ett senare inlägg. Hon fick ett handritat kort samt en beautybox i retro stil och ett blingat, rockigt mobilskal som jag skaffade i Thailand. Jag har ett själv fast ett mycket mer rosa:)

1 kommentar:

Illustration och design
- Jag använder Illustrator CS4, Photoshop CS4 och Promarkers.
- Som redskap använder jag en wacom intous 3.
- Det finns möjlighet för beställningsjobb, skicka bara iväg ett mail till pinkshimmeringprincess@hotmail.com

Foto
- Alla foton som jag fotograferat är tagna med min Nikon D40x med Kitobjektiv Nicon DX 18-55 mm,f/3 5-5,6
- Jag redigerar mina bilder i Photoshop CS4

Allmänt
- Kommentarer som handlar om att lägga till varandra på Bloglovin kommer inte att publiceras
- Kommentarer som gör reklam för något publiceras inte.
- Stötande kommentarer kommer att raderas.
- Ingen av bilderna jag tecknat/fotat får kopieras/tas eller på något sätt användas utan mitt tillstånd.

Du kanske även gillar detta:

Related Posts with Thumbnails